Διατηρούνται οι συνθήκες έντονης αστάθειας στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας, από την Θράκη έως και την Πελοπόννησο. Συνεχίζονται οι καταιγίδες, θα υπάρξουν όμως και κάποιες διαφοροποιήσεις. Τα φαινόμενα πάντως, θα είναι και πάλι κατά τόπους έντονα, συνοδευόμενα από χαλαζόπτωση, κυρίως σε ανατολική Μακεδονία, Πελοπόννησο και Στερεά.
Βελτίωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η αστάθεια, συνεχίζεται και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο σύνολο του νομού, όχι όμως στην ένταση της Πέμπτης. Έτσι λοιπόν, προς τις προμεσημβρινές ώρες και μέχρι τις πρώτες απογευματινές, οι συννεφιές θα αυξηθούν και θα δώσουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες, αυτή την φορά με έμφαση στα ορεινότερα τμήματα και τα προάστια αλλά και τα ανατολικά της πόλης. Στις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ όπου επλήγησαν ιδιαίτερα, δεν φαίνεται να συνεχίζονται οι καταιγίδες του επιπέδου των περασμένων 24ώρων. Η ομπρέλα πάντως θα είναι απαραίτητη και αύριο καθώς κάποιες μπόρες θα πρέπει να εκδηλωθούν τις θερμές ώρες.

ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Την Παρασκευή, οι περιοχές που συγκεντρώνουν τις πιθανότητες για έντονη καταιγίδα,είναι τα προάστια της πόλης και τα ανατολικότερα τμήματα ( Τρίλοφος,Πλαγιάρι Βασιλικά ) καθώς και η Χαλκιδική. Στην τελευταία, οι καταιγίδες που θα σχηματιστούν στον Χολομόντα και το ορεινό συγκρότημα γενικότερα, θα κινηθούν προς τις ακτές, δίνοντας μπουρίνια. Οριστική βελτίωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες.

ΑΤΤΙΚΗ: Αυξάνονται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ οι πιθανότητες εκδήλωσης καταιγίδας ακόμη και στην πόλη των Αθηνών. Οι μπόρες/καταιγίδες που θα σχηματιστούν στα βορειότερα ΒΔκότερα τμήματα του νομού, θα επηρεάσουν κατά τόπους ακόμη και τον αστικό ιστό. Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο η καταιγίδα να έχει έντονο χαρακτήρα και να προκαλέσει προβλήματα κατά τόπους. Υποχώρηση των φαινομένων από τις απογευματινές ώρες και έπειτα.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ: Αναμένονται να εκδηλωθούν στο εσωτερικό της Πελοποννήσου, όπως και στην ανατολική Μακεδονία και τμήματα της Θράκης, τις θερμές ώρες της ημέρας.
Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας για μια ακόμη μέρα.