Και η Τετάρτη (25/7) αναμένεται να είναι ημέρα αστάθειας, ωστόσο η δραστηριότητα φαίνεται να περιορίζεται σε κάποιο βαθμό. Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση.

Τις πρωινές ώρες στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα για όμβρους ή και σύντομες μπόρες σε ορεινότερα τμήματα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα ξεκινησει αίθριος αλλά προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, άλλά και τα ορεινά της Κρήτης, όπου και θα σημειωθούν καταιγίδες οι οποίες μάλιστα ενδέχεται να είνα ισχυρές. Προς το απόγευμα δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και πεδινότερα τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς όγκους.
Οι άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια τμήματα 5-6 μποφόρ με τάση εξασθένησης μετά το μεσημέρι στο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία στα ανατολικά ηπειρωτικά (μακρυά από τη θάλασσα) θα φτάσει και τους 33-35°C, στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά και λοιπά παραθαλάσσαι τμήματα τους 29-31°C και στα νησιωτικά τμήματα τους 26-28°C.

 

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.

χάρτης προειδοποιήσεων Ιούλιος 2018 καταιγίδες