Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με λίγες μόνο τοπικές βροχές να απασχολούν ορισμένες ορεινές περιοχές, ενώ ταυτόχρονα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Δευτέρα.

 

Το Σάββατο 23/3 ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη την χώρα, με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες στην Στερεά και την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βορειοανατολικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ, ενώ στο Ιόνιο μεταβλητοί έως 4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς στα βόρεια, από 6 έως 17 στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 21 στα δυτικά. Στα νησιά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν μέσα στην ημέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 24/3 θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες τις πρωϊνές ώρες στα βόρεια και τα ανατολικά ηπειρωτικά. Λίγες τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα ορεινά της Χαλκιδικής και της κεντρικής Ελλάδας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βορειοανατολικοί 6-7 και τοπικά 8 μποφορ, ενώ στο Ιόνιο βορείων διευθύνσεων έως 5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει ελαφρά πτώση και θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στα βόρεια, από 6 έως 16 στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 21 στα δυτικά. Στα νησιά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

 

Την Δευτέρα 25/3 ανήμερα της Εθνικής Εορτής ο καιρός θα είναι σε γενικές βελτιωμένος σε όλη την χώρα. Το βράδυ και πρός τις πρωϊνές ώρες της Τρίτης θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην Δυτική και Ανατολική Μακεδονία καθώς και την Θράκη

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 5-6 μποφορ, ενώ στο Ιόνιο βορείων διευθύνσεων 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς στα βόρεια, από 7 έως 20 στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 20 στα δυτικά. Στα νησιά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπεται βελτιωμένος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.