Τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά από το απόγευμα της Κυριακής

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Σάββατο 25/1 αναμένεται ηλιοφάνεια στα ανατολικά.

Στα δυτικά θα επικρατούν παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα επεκταθούν ανατολικά.

Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Κέρκυρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4-5 και τοπικά 6 μποφορ στο  Ιόνιο και το Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 14 στα δυτικά και νότια, από 2 έως 13 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 14 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 26/1 αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα καταιγίδες.

Σταδιακά μέσα στο βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Χιόνια θα σημειωθούν το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά πάνω από τα 1700-1900 μέτρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5-6 μποφορ στο  Ιόνιο και το Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 στα κεντρικά και βόρεια, από 4 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 3 έως 13 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 12 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.