Συνεχίζονται οι βροχές σε αρκετά τμήματα τις χώρας αλλά και τα χιόνια στα ορεινά

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Παρασκευή 27/3 αναμένονται βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια, την Μακεδονία, καθώς και τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση στα δυτικά και την Πελοπόννησο, ενώ τα φαινόμενα θα ενταθούν στην Ανατολική Στερεά, την Θεσσαλία, την Κεντρική/Ανατολική Μακεδονία και το κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο.

Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, καθώς και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

Χιόνια θα σημειώνονται πάνω από τα 1100-1300 μέτρα στα κεντρικά και βόρεια, και πάνω από τα 1400-1600 μέτρα στην Στερεά και την Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στο Βόρειο Αιγαίο και δυτικοί-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση στο Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 στα κεντρικά και βόρεια, από 6 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 6 έως 11 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές οι οποίες το μεσημέρι θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3-4 μποφορ και αργότερα δυτικοί βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα οι οποίες θα ενταθούν τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 7 βαθμούς.

 

Το Σάββατο 28/3 αναμένονται βροχές κατά διαστήματα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, καθώς και την Θράκη και τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο.

Στην Ήπειρο, τα βορειοδυτικά και την Θράκη τα φαινόμενα θα είναι τοπικά και ηπιότερα.

Από το μεσημέρι και μετά τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και νότια, καθώς και τις Κυκλάδες, ενώ θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης.

Χιόνια θα σημειωθούν πάνω από τα 1200-1300 μέτρα στα βόρεια και πάνω από τα 1400-1600 μέτρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5-6 μποφορ στο Νότιο Αιγαίο και από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφορ στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 στα βόρεια, από 6 έως 14 στα δυτικά και νότια, από 6 έως 13 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενίς βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς.