Θα συνεχιστούν οι βροχές το επόμενο διήμερο, με έμφαση στα Δυτικά, τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη πτώση την Πέμπτη.

Την Τετάρτη 30/1 Τοπικές βροχές θα σημειώνονται στην Μακεδονία και την Θράκη, ενώ από το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν στην Θράκη. Τοπικές βροχές προβλέπονται και στα δυτικά, οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για όλο το Ανατολικό Αιγαίο.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωϊνές ώρες κυρίως στην Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα σημειωθούν πάνω από τα 1000-1200 μέτρα στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο, στρεφόμενοι σε δυτικούς νοτιοδυτικούς σταδιακά 5 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, από 4 έως 11 στα δυτικά και από 5 έως 15 στα νότια ηπειρωτικά και τα νησιά.

 

Στην Αθήνα θα επικρατούν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με βροχές οι οποίες θα εξασθενήσουν το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-5 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

 

 

Την Πέμπτη 31/1 στα δυτικά προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, ενώ το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Τοπικές βροχές προβλέπονται στην Μακεδονία και την Θράκη τις πρωϊνές ώρες.

Χιόνια θα σημειωθούν πάνω από τα 700-900 μέτρα στην δυτική Μακεδονία, και από 800-1000 μέτρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στην Ήπειρο χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα πάνω από τα 500-600 μέτρα.

Βροχές και καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα είναι έντονες προβλέπονται για τα νησιά του Αιγαίου, κυρίως τις Κυκλάδες, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 με 6 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, από 4 έως 14 στα νότια και από 10 έως 15 στο Αιγαίο.

 

Στην Αθήνα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.