Υποχωρεί σταδιακά η θερμοκρασία από αύριο, τουλάχιστον ως πρός τις υψηλές τιμές που παρατηρήθηκαν εχθές, ιδιαίτερα στα δυτικά.

Για το υπόλοιπο του Σαββάτου 03/11 προβλέπονται αραιές νεφώσεις σε όλα τα ηπειρωτικά, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην υπόλοιπη χώρα και κυρίως στα νησιά του νοτίου Αιγαίου, θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 εως 6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο, και νοτιοανατολικοί 4-5 μποφορ στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 στα βόρεια και τα κεντρικά, από 13 έως 27 στα δυτικά ηπειρωτικά, και από 15 έως 23 στα νησιά.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμους.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμους.

 

Την Κυριακή 04/11 προβλέπονται αραιές νεφώσεις σε όλα τα ηπειρωτικά, εναλλασόμενες με διαστήματα ηλιοφάνειας. Το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα βόρεια. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στην Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 εως 6 μποφορ στο Αιγαίο, και νοτιοανατολικοί 4-5 μποφορ στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 στα βόρεια και τα κεντρικά, από 13 έως 25 στα δυτικά ηπειρωτικά, και από 15 έως 23 στα νησιά.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμους.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμους.