Μπαίνοντας στο ρυθμό της εξαιρετικά σπάνιας κακοκαιρίας που πλήττει μεγάλο μέρος της Ισπανίας, με χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα. Συνδεόμαστε ζωντανά με τον μετεωρολογικό σταθμό και την κάμερα του προάστιου της Μαδρίτης, Vaciamadrid.

Η Vaciamadrid aνήκει στη μητροπολιτική περιοχή της Μαδρίτης και βρίσκεται μόλις 15 χλμ. Από το κέντρο της Μαδρίτης , στα νοτιοανατολικά. Στο νότιο τμήμα του δήμου, ο ποταμός Manzanares ρέει στο Jarama, το οποίο είναι μέρος του περιφερειακού πάρκου Lower Manzanares και Jarama Rivers . Σχεδόν τα τρία τέταρτα του δήμου αποτελούν μέρος του πάρκου, καθιστώντας το ένα σημαντικό οικολογικό κέντρο με πολλές λίμνες και διάφορα είδη άγριας πανίδας και πανίδας. Το υψόμετρο της περιοχής είναι γύρω στα 600μ. .

Τις επόμενες ώρες αναμένεται γενίκευση των χιονοπτώσεων στην Μαδρίτη και στην γύρω περιοχή. Οπού αναμένεται να έχουμε ένα 24ωρο με κατά περιόδους χιονοπτώσεις μέτριας-ισχυρής έντασης.

Ζωντανά τις μετεωρολογικές συνθήκες από την Vaciamadrid μπορείτε να της δείτε από τον τοπικό μετεωρολογικό σταθμό  ΕΔΩ . Τις επόμενες ώρες αναμένεται περεταίρω πτώση της θερμοκρασίας με το ύψος του χιονιού να ανεβαίνει κατά πολύ.

Έτσι συνδεόμαστε ζωντανά με το προάστιο Vaciamadrid για να το δούμε στα λευκά. Το τελικό ύψος χιονόστρωσης ίσως ξεπεράσει τα 20εκ. . Την κάμερα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ .