O καιρός την Τρίτη

Μεγαλύτερα θα γίνουν την Τρίτη τα διαστήματα ηλιοφάνειας στο σύνολο της χώρας και κυρίως στα βόρεια, οπου ο καιρός ήταν αρκετά συμπαγής το τελευταίο 24ωρο.  Παράλληλα, αστάθεια θα απασχολήσει τις περιοχές που βρίσκονται εντώς του κίτρινου περιγράμματος,συμπεριλαμβανομένων και των ακτών της δυτικής Ελλάδας,δυτικής-νότιας Πελλοπονήσου. Σε αυτά τα τμήματα, το μεσημέρι και το απόγευμα, θα εκδηλωθούν μπόρες/καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, η αστάθεια θα είναι πολύ ποιο περιορισμένη με τα φαινόμενα να είναι τοπικού χαρακτήρα και ασθενέσθερα σε σχέση με τα ανωτέρω τμήματα. Εξασθενουν οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Περισότερα τα διαστήματα με ηλιοφάνεια μέσα στην Τρίτη, χωρίς όμως να λείπει και πάλι κατά διαστήματα η αυξημένη συννεφιά, η οποία μεταξύ μεσημεριού και κυρίως απογεύματος, θα δώσει μπόρες, κυρίως γύρω απο την πόλη στην ορεινή ζώνη. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι. Θερμοκρασία  γύρω στους 24-26 βαθμούς το μεσημέρι στην πόλη.

ΑΤΤΙΚΗ: Παροδικές νεφώσεις, περισότερρες στα βορειότερα τμήματα, οπου εδώ υπάρχει η πιθανότητα για σύντομο όμβρο/ψιχάλισμα. Μεταβλητοι ασθενείς άνεμοι. Θερμοκρασία όχι πάνω απο 25-27 βαθμούς.

[ad name=”InsidePostBanner”]

Related posts

Κρεσέντο χειμώνα ή false alarm?

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη – Προοπτική ψύχους για τη χώρα

Ουκρανία: Μία κακή μετεωρολογική συγκυρία