Ο καιρός της νέας εβδομάδας

Εντονη αστάθεια θα επικρατήσει μέσα στις νυχτερινές ώρες της 21ης Ιουνή σε νότια Χαλκιδική,Σποράδες καθώς και βόρειο Αιγαίο ( χάρτης ) . Σε αυτά τα τμήματα, με έμφαση σε Σποράδες και ακτές ανατολικού Πηλίου θα εκδηλωθούν έντονες μπόρες ή και πιθανές καταιγίδες. Υποχώρηση των φαινομένων απο τις πρωινές ώρες της Δευτέρας οπότε και θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια. Στην υπόλοιπη χώρα, τόσο στα βόρεια όσο και στα νοτιότερα τμήματα, η Δευτέρα θα κυλίσει ηλιόλουστη, περιορισμένα φαινόμενα αστάθειας μόνο στα ορεινά Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, περισότερο αισθητή στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει τόσο η Δευτέρα όσο και η Τρίτη αλλά και η Τετάρτη στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέρα με την ημέρα. Εξασθενημένοι άνεμοι , θαλάσσια αύρα τις μεσημεριανές ώρες .

ΑΤΤΙΚΗ: Με εξαίρεση τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, οπου παροδικά αυξημένη συννεφιά ίσως δώσει όμβρους στα βορειότερα τμήματα, όλη η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλίσει με ηλιοφάνεια και  φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Βοριάς την Δευτέρα, ο οποίος θα δώσει την θέση του σε θαλάσσιες αύρες/ μεταβλητούς ανέμους απο την Τρίτη και έπειτα.

[ad name=”InsidePostBanner”]

Related posts

Κρεσέντο χειμώνα ή false alarm?

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη – Προοπτική ψύχους για τη χώρα

Ουκρανία: Μία κακή μετεωρολογική συγκυρία