Ο καιρός το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς στους μεγαλύτερους προορισμούς.

Αναλυτικά ο καιρός το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς σε Ξάνθη,Πάτρα και Ρέθυμνο.

ΞΑΝΘΗ

Σάββατο

Οι βροχές που θα απασχολήσουν την Ξάνθη την Παρασκευή το βράδυ θα σταματήσουν γρήγορα. Ο καιρός θα είναι αίθριος καθ΄ όλη την διάρκεια τις μέρας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 εώς 12°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς 2-4 μποφόρ αρχικά από βόρειες διευθύνσεις και μετά το μεσημέρι δυτικοί-νοτιοδυτικοί.

Κυριακή

Ο καιρός με νεφώσεις που θα είναι αυξημένες κατά τις πρωινές-απογευματινές-βραδυνές ώρες, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα είναι πιο περιορισμένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 εώς 13°C ενώ οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

ΠΑΤΡΑ

Σάββατο

Ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εώς 13°C. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από βόρειες διευθύνσεις.

Κυριακή

Ο καιρός γενικά αίθριος με κάποιες νεφώσεις κατά τις πρωινές ώρες(κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες). Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εώς 16°C ενώ οι άνεμοι ιδιαίτερα ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

Ρέθυμνο

Σάββατο

Ο καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κατά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εώς 13°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 5-6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Κυριακή

Ο καιρός γενικά αίθριος με κάποιες τοπικές νεφώσεις κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 εώς 15°C ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

 

 

 

 

Related posts

Σαν καλοκαίρι σήμερα: Μια ανάσα από τους 30 βαθμούς σήμερα σε 8 περιοχές της Ελλάδας [λίστα]

Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας – Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα

Λευκή πολιορκία στην Αττική – Τα τελευταία στοιχεία