Πρόγνωση καιρού Σαββατοκύριακο (1-2/12/18)

Με βελτιωμένο καιρό θα είναι το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει ελαφρώς κυρίως ως πρός τις ελάχιστες τιμές, οστώσο θα έχουμε τοπικό παγετό στα βόρεια ηπειρωτικά μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.

Αύριο Σάββατο 1/12 ο καιρός θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και την Θράκη, γρήγορα όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις σε όλη την χώρα. Στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, με επίκεντρο την Κέρκυρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά, από 4 έως 14 στα κεντρικά και νότια, στα δυτικά από 4 έως 15 και από 9 έως 16 στα νησιά.

 

Την Κυριακή 2/12 θα επικρατούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τοπικά θα είναι αυξημένες και στο Ιόνιο είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 και τοπικά 6 μποφορ στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5-6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά, από 5 έως 14 στα κεντρικά και νότια, στα δυτικά από 4 έως 16 και από 10 έως 16 στα νησιά.

Related posts

Λευκή πολιορκία στην Αττική – Τα τελευταία στοιχεία

Σάββατο 20/1/24: Λευκή πολιορκία στην Θεσσαλονίκη

Μια ματιά στις επόμενες ώρες 09/01/2024