Βροχερός ο καιρός το Σάββατο

Ασθενή ατμοσφαιρική διαταραχή απο την περιοχή της Ιταλίας, αναμένεται τελικά να κινηθεί προς την χώρα μας τις επόμενες ώρες και κυρίως μέσα στο Σάββατο.Αναλυτικότερα: Σε όλη την χώρα θα κυριαρχούν αραιές συννεφιές κατά περιόδους πυκνότερες. Μεταφορά σκόνης στα νότια νησιωτικά τμήματα. Οι συννεφιές αυτές θα καταφέρνουν να δίνουν ασθενείς κατα βάση βροχές -λασποβροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και βορειότερα τμήματα της χώρας μας. Ασθενείς άνεμοι γενικά τόσο σε ξηρά όσο και σε θάλασσες. Η θερμοκρασία παραμένει σε σχετικά ψυχρά για την εποχή επίπεδα, με τις μέγιστες γύρω στους 18 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ: Αραιές συννεφιές κατά περιόδους πυκνότερες. Πιθανή ασθενή βροχή κυρίως προς τις μεσημεριανές ώρες. Προς το απόγευμα-βράδυ ο καιρός θα καθαρίσει και απο τα δυτικά. Ασθενείς μεταβλητοί οι άνεμοι, θερμοκρασία γύρω στους 19 βαθμούς το μεσημέρι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά, ενώ μεταξύ μεσημεριού και απογέυματος θα εκδηλωθεί παροδική βροχή. Προς το βράδυ ο καιρός θα ανοίξει και απο τα δυτικά. Απνοια θα κυριαρχεί σε όλο τον νομό αλλά και την Χαλκιδική. Αυξημένη η σχετική υγρασία. Ψύχρα γενικά, με την μέγιστη όχι πάνω απο 17 βαθμούς, τοπικά μόνο λίγο παραπάνω.

[ad name=”InsidePostBanner”]

Related posts

Κρεσέντο χειμώνα ή false alarm?

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη – Προοπτική ψύχους για τη χώρα

Ουκρανία: Μία κακή μετεωρολογική συγκυρία