Μετά την πρόσκαιρη εξασθένηση και ύφεση των φαινομένων στην Αττική, φαίνεται οτι τις βραδυνές ώρες θα υπάρξει μια έξαρση κυρίως σε ότι αφορά τα βορειότερα και δυτικότερα τμήματα.

Συγκεκριμένα χιονοπτώσεις θα σημειώνονται τις βραδυνές ώρες και σε χαμηλότερα υψόμετρα στα βόρεια προάστια, πάνω από τα 300 μ. αρχικά, σταδιακά και σε χαμηλότερα υψόμετρα μέχρι και το ύψος της Αττικής όδου κατά μέσο όρο και λίγο πιο κάτω σε περιοχές πάνω από τα 200 μέτρα μετά τα μεσάνυχτα κυρίως.

Χιονόνερο με εναλλαγές χιονόπτωσης αναμένεται σε χαμηλότερα υψόμετρα και κοντά σε ορεινούς όγκους (δυτικά προάστια, προάστια κοντά στον υμηττό).

Μεγαλύτερες πιθανότητες για πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο κάτω από τα 200 μέτρα έχουν τα δυτικά προάστια και πιθανόν οι κεντρικές περιοχές από το ιστορικό κέντρο και βορειότερα, ωστόσο τα φαινόμενα δεν θα έχουν ιδιαίτερη ένταση.

Υπαρκτή η πιθανότητα χιονοπτώσεων και για το Θριάσιο πεδίο και τα Μεσόγεια.

Στα πεδινότερα τμήματα θα επικρατούν ασθενείς βροχοπτώσεις κατά διαστήματα.

Τα φαινόμενα θα εξασθενούν σταδιακά μέχρι το πρωί οπότε θα περιοριστούν και θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 και τοπικά 7 μποφορ, ενώ τα ξημερώματα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς με σταδιακή εξασθένηση.

Οι θερμοκρασίες τις νυχτερινές ώρες θα κυμαίνονται στους 2-3 βαθμούς στο λεκανοπέδιο, και από 0 έως 1 στα βόρεια προάστια.