Ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι-βορειανατολικοί άνεμοι από τις πρωινές ώρες της Κυριακής στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη(κυρίως την Θράκη) και στο Βόρειο Αιγαίο.

Αναλυτικότερα στην Θράκη από τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν βορειανατολικοί άνεμοι γύρω στα 7-9 μποφόρ με τις ριπές να αγγίζουν τα 10-12 μποφόρ ( ιδίως στην οροσειρά της Ροδόπης και στις περιοχές κοντά σε αυτήν και στα παράκτια τμήματα).

Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τις πρωινές ήδη ώρες βορειανατολικοί 8-10 μποφόρ με τις ριπές να αγγίζουν τα 11-12 μποφόρ.

Στην Ανατολική Μακεδονία στο ανατολικό και παράκτιο κομμάτι και ιδίως στην Θάσο (τοπικά ίσως και στο νοτιοδυτικό) από τις μεσημβρινές ώρες οι άνεμοι θα πνέουν βορειανατολικοί 6-8 μποφόρ με τις ριπές να αγγίζουν τα 9-11 μποφόρ(στην Θάσο τοπικά ίσως και 12). Στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα είναι 2-4 μποφόρ ασθενέστεροι.

Να τονίσουμε ότι τοπικά στις περιοχές έμφασης που δώσαμε στην Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο ίσως τοπικά και πρόσκαιρα οι ριπές ξεπερνάν και τα 12 μποφορ.

Μια μικρή  εξασθένιση των ανέμων θα υπάρξει κατά την διάρκεια της νύχτας προς την Δευτέρα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία. Ωστόσο, ιδίως στην Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο δεν θα υπάρξει ουσιαστική εξασθένιση και το ίδιο ισχυροί άνεμοι θα πνέουν κατά περιόδους και κατά την διάρκεια της Δευτέρας και της Τρίτης. Λεπτομέρειες θα δώσουμε στα επόμενα δελτία μας.