Με βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει τα ηπειρωτικά η κακοκαιρία Αντίνοος, ενώ παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

Δευτέρα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν κατά τόπους και θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, αλλά κατά τόπους πιθανόν και σε άλλα τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς στα βόρεια, από 18 έως 30 στα κεντρικά, ανατολικά και νότια τμήματα, και από 17 έως 27 στα δυτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 25 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί αρχικά αίθριος καιρός ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το απόγευμα και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Τρίτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σταδιακά θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα περισσότερα τμήματα των ηπειρωτικών εκτός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οπού τα φαινόμενα θα είναι μεμονωμένα, ενώ το βράδυ βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν και στις Σποράδες.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 17 έως 28 ανατολικά και νότια τμήματα, και από 15 έως 26 στα δυτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 25 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και από το μεσημέρι και μετά θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές οι οποίες θα ενταθούν πρός το απόγευμα και υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

Τετάρτη: Τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Στερεά, το Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία και τις παραθαλάσσιες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα έχει βελτιωθεί στα περισσότερα τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφορ και στα πελάγη 6-7 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στα βόρεια, από 17 έως 27 στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα, και από 17 έως 29 στα δυτικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τις πρώτες πρωίνές ώρες ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί μέσα στις πρωίνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ο καιρός σύντομα θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.