Νέα πρόσκαιρη μεταβολή αναμένεται την Παρασκευή με έμφαση στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, πρόσκαιρα και στις υπόλοιπες περιοχές

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Παρασκευή 28/2 αναμένονται νεφώσεις με βροχές αρχικά στα δυτικά οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα ωστόσο θα είναι κατά βάση πρόσκαιρα.

Τις βραδυνές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν στο Ανατολικό Αιγαίο οπού και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ στα πελάγη ενώ το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6-7 και τοπικά 8-9 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 στα βόρεια , από 5 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 4 έως 14 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 14 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4-5 μποφορ και από το βράδυ βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3-4 μποφορ και από το βράδυ βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς.

 

Το Σάββατο 29/2 αναμένεται βελτιωμένος καιρός σε όλα τα ηπειρωτικά.

Τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ωστόσο γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7-8 μποφορ με γρήγορη εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 στα κεντρικά και βόρεια , από 4 έως 15 στα δυτικά και νότια, από 4 έως 14 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 14 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ  με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς.