Βροχερή θα είναι και η Κυριακή στις περισσοτερες περιοχές της χώρας

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Κυριακή 10/11 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά τις πρωινές ώρες, σταδιακά ωστόσο ο καιρός θα βελτιωθεί.

Βροχές αναμένονται μεσα στην ημέρα στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα, με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στα παραθαλάσσια κυρίως τμήματα.

Σταδιακά τα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, καθώς και το Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 5-6 μποφορ με σταδιακή εξασθένηση και στο Ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 20 στα δυτικά, από 13 έως 22 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-5 και τοπικά 6 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές βροχές τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

 

Την Δευτέρα 11/11 αναμένεται βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, εκτός από την Θράκη οπού θα σημειωθούν λίγες παροδικές βροχές, κυρίως στα παραθαλάσσια.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες κυρίως στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο.

 

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 5-6 μποφορ και στο Αιγαίο 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 20 στα δυτικά, από 13 έως 22 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατουν παροδικές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς.