Με τοπικές βροχές και καταιγίδες ξεκινάει η νέα εβδομάδα.

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Δευτέρα 18/11 τις πρωινές ώρες, αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Δυτική Ελλάδα, ενώ πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Αιγαίο και την Κρήτη.

Από το μεσημέρι και μετά οι βροχές θα περιοριστούν στην Θράκη, το Αιγαίο, την Πελοπόννησο και την Ανατολική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5-6 μποφορ και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 19 στα δυτικά, από 13 έως 21 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

 

Την Τρίτη 19/11 αναμένονται τοπικές βροχές στα περισσότερα ηπειρωτικά εκτός της Θράκης κυρίως μετά το μεσημέρι.

Σταδιακά και απο τα δυτικά οι βροχές θα ενταθούν τις βραδυνές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διεθύνσεις 5-6 μποφορ στο Ιόνιο, και στο Αιγαίο έως 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 20 στα δυτικά, από 13 έως 21 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι, ενώ υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους κυρίως μετά το μεσημέρι, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.