Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός με τα φαινόμενα να περιορίζονται σταδιακά στα νότια

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 2/1 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο οπού θα σημειώνονται τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις πάνω από τα 400-500 μέτρα.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν μέσα στην ημέρα.

Στο Αιγαίο θα επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες θα είναι εντονότερες στην Κρήτη και το νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Κρήτη πάνω από τα 800-900 μέτρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στο Αιγαίο έως 7-8 και τοπικά 9 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από: -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, 2 έως 11 στα δυτικά, 1 έως 9 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 6 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα βόρεια. Λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά πάνω από τα 400-500 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6-7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 3/12 αναμένεται βελτιωμένος καιρός στα περισσότερα ηπειρωτικά.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στο Νότιο Αιγαίο, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης πάνω από τα 800-900 μέτρα.

Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 και τοπικά 8 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από: -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, 2 έως 11 στα δυτικά, 1 έως 12 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 6 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς.