Συνεχίζεται ο άστατος καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τρίτη 2/6 αναμένονται τις πρωινές ώρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο Βόρειο Αιγαίο και την παράκτια Χαλκιδική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κατά τόπους.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στα ηπειρωτικά, με έμφαση στην Ήπειρο, την Στερεά, την Πελοπόννησο και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τα φαινόμενα θα αφορούν κυρίως τα ορεινά.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Κρήτη.

Τις βραδινές ώρες πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 23 στα δυτικά και νότια, από 12 έως 24 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 15 έως 22 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα αναμένεται τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη 3/6 αναμένονται τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Αιγαίο.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στα ηπειρωτικά τμήματα, με έμφαση στην Στερεά, την Ήπειρο, την βόρεια Πελοπόννησο και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην ηπειρωτική Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ στο Ιόνιο και το Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 στα βόρεια, από 12 έως 27 στα δυτικά και νότια, από  12 έως 28 στα κεντρικά, από 13 έως 25 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 15 έως 23 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα αυξηθούν πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και αργότερα μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.