Έντονα φαινόμενα αναμένονται το πρωί της Παρασκευής για αρκετές περιοχές

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Παρασκευή 22/11 βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις πρωινές ώρες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, καθώς και στο Αιγαίο.

Στην Ανατολική Στερεά θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς ο καιρός θα βελτιωθεί γρήγορα, ωσοσο υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ.

Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη καθώς και στα νησιά του κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 6-7 μποφορ στο βόρειο Αιγαίο, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφορ.

Στα υπόλοιπα θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίο βόρεια, από 12 έως 18 στα δυτικά, από 12 έως 19 στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες. Το βράδυ υπάρχει εκ νέου πιθανότητα βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 13 βαθμούς.

 

Το Σάββατο 23/11 αναμένονται τοπικές βροχές κατά περιόδους στην Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Επτάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ στο βόρειο Αιγαίο, βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ στο υπόλοιπο Αιγαίο και από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφορ στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 12 έως 16 στα  κεντρικά και δυτικά, από 12 έως 18 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.