Με καλό καιρό θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο, με μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες να επηρεάζουν τα ορεινά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα της βόρειας χώρας

Υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Παρασκευή 24/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνοτερες στα ορεινά της Μακεδονίας οπού και θα σημειωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 4-5 έως και τοπικά 6 μποφορ στα πελαγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 στα κεντρικά και βόρεια, από 22 έως 37 στα δυτικά και νότια, από 22 έως 33 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 25 έως 33 στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουνβόρειοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

 

 

Το Σάββατο 25/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνοτερες στα ορεινά της βόρειας χώρας και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, την Δυτική Μακεδονία, τα ορεινά της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 4-5 έως και τοπικά 6 μποφορ στα πελαγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 στα κεντρικά και βόρεια, από 22 έως 37 στα δυτικά και νότια, από 22 έως 35 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 25 έως 34 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικες νεφώσεις. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν τις πρωινές ώρες μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 26/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνοτερες στα ορεινά της βόρειας χώρας και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, και  πιθανόν κατά τόπους και σε πεδινότερα τμήματα στην ηπειρωτική Χαλκιδική, τον κάμπο της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και την πεδινή Ανατολική Μακεδονία, εκτός από τα παράκτια τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 4-5 έως και τοπικά 6 μποφορ στα πελαγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 στα κεντρικά και βόρεια, από 22 έως 37 στα δυτικά και νότια, από 21 έως 36 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 23 έως 34 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικες νεφώσεις. Το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά και ενδεχομένως και σε λοιπά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν τις πρωινές ώρες μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.