Καλός καιρός με τοπικές μόνο μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά τμήματα της βόρειας χώρας αναμένεται το Σαββατοκύριακο

Ισχυροί βοριάδες αναμένονται στο Αιγαίο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Σάββατο 27/6 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στην Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την ορεινή Θεσσαλία και ορεινή Κεντρική Μακεδονία, και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7-8 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 35 στα δυτικά και νότια, από 18 έως 30 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 21 έως 30 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά οπού υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 28/6 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στην Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την ορεινή Θεσσαλία, και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 35 στα δυτικά και νότια, από 19 έως 32 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 21 έως 30 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.