Βελτιώνεται ο καιρός σταδιακά με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά την Παρασκευή

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 5/12 αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους.

Τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειώνονται τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο ενώ λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά.

Το απόγευμα πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στην Κέρκυρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειανατολικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο και νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 2 έως 9 στα κεντρικά, από 1 έως 15 στα δυτικά, από 3 έως 12 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 6/12 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

Από τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές στην Ήπειρο, το Ιόνιο και τοπικά σε περιοχές κοντά στα σύνορα στην Μακεδονία.

Χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφορ στο Αιγαίο και νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 2 έως 11 στα κεντρικά, από 2 έως 16 στα δυτικά, από 4 έως 12 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς.