Ζεστός και καλός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με μεμονωμένες μπόρες να απασχολούν τα βόρεια ορεινά.

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

Σάββατο-Κυριακή: Γενικά αίθριος καιρός, το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες στα ορεινά της Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βόρειοι 5-6 μποφορ. Την Κυριακή στο Ιόνιο θα στραφούν σε νοτιάδες 4-5 και τοπικά 6 μποφορ.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς στα βόρεια, από 20 έως 38 στα κεντρικά, και από 20 έως 34 στα υπόλοιπα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 26 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Την Κυριακή η μέγιστη θα φτάσει τους 36 στα βόρεια, τους 40 στα κεντρικά, τους 35 στα ανατολικά και νότια και τους 37 στα δυτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 26 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ το Σάββατο και μεταβλητοί ασθενείς την Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς, για να φτάσει τους 35 την Κυριακή.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς το διήμερο.