Πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία την Κυριακή με έμφαση στη βορειοανατολική χώρα

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Τo Σάββατο 30/11 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν από τα βόρεια και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Δυτική Ελλάδα, την Δυτική Μακεδονία, την Θράκη, την Πελοπόννησο και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στα πελάγη 4-5 και τοπικά 6 μποφορ και από το βράδυ βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 12 έως 18 στα δυτικά, από 12 έως 19 στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Το βράδυ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και από το βράδυ βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 1/12 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα, ενώ στην Κρήτη θα σημειώνονται βροχές κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ στα πελάγη, έως 7 μποφορ τοπικά στο Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 10 έως 17 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 15 στα κεντρικά και ανατολικά και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς.