Κακοκαιρία με βροχές αρχικά στα δυτικά αναμένεται από την Τρίτη, ενώ ανοίγει ο δρόμος για τα πρώτα αξιόλογα χιόνια στα ορεινά από την Τετάρτη

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook και στο instagram, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Δευτέρα 16/11/2020

  • Πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου πρός τις βραδινές ώρες, και πιθανόν στην Χαλκιδική.
  • Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών στα δυτικά κυρίως πρός τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφορ και στο Ιόνιο από νότιες με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 στα κεντρικά και βόρεια, από 10 έως 20 στα δυτικά, από 10 έως 18 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 14 έως 19 στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.

 

Τρίτη 17/11/2020

  • Τις πρωινές ώρες βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο και σταδιακά στην Ήπειρο.
  • Τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην Χαλκιδική και τις περιοχές γύρω απο τον Θερμαϊκό πρός τις μεσημβρινές ώρες, καθώς και στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την δυτική Κρήτη και τα παράκτια κυρίως τμήματα της Πελοποννήσου.
  • Μέχρι τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιορίζονται στο Ιόνιο, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τμήματα της Θεσσαλία και της Στερεάς, την Ήπειρο και την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (δυτικά τμήματα).

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4-5 μποφορ και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 στα κεντρικά και βόρεια, από 10 έως 21 στα δυτικά, από 10 έως 17 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 14 έως 19 στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές ασθενείς βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς