Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη στα δυτικά, αλλά και στα ανατολικά τμήματα με έμφαση στα ορεινά

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook και στο instagram, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Τετάρτη 23/9/2020

Αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στην δυτική Ελλάδα και κατά τόπους από το μεσημέρι και μετά στην Θεσσαλία και στην Μακεδονία, με έμφαση ωστόσο στα ορεινά τμήματα.

Στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ισχυρών φαινομένων τοπικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφορ στα πελάγη και στο νότιο-νοτιοανατολικό Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως ως 30 στα κεντρικά και βόρεια, από 17 έως 28 στα δυτικά και νότια, από 17 έως 29 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 21 έως 28 στα νησιά του Αιγαίου.

 

  • Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια  τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν το απόγευμα και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

 

Πέμπτη 24/9/2020

Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και την Πελοπόννησο, καθώς και στα ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην Πελοπόννησο, καθώς και στην δυτική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφορ στα πελάγη και στο νότιο-νοτιοανατολικό Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως ως 31 στα κεντρικά και βόρεια, από 17 έως 29 στα δυτικά και νότια, από 17 έως 29 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 21 έως 28 στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν το απόγευμα και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμενεται ηλιοφάνεια με τοπικες νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.