Ανεβαίνει η θερμοκρασία: Ο καιρός έως την Παρασκευή

Άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σταδιακά και έως το Σαββατοκύριακο, ενώ παράλληλα τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Παρασκευή.

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Τετάρτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά το απόγευμα και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βόρειοι 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 34 στα δυτικά, και από 20 έως 33 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 26 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς.   Πέμπτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά το απόγευμα και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά κυρίως της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 39 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 38 στα δυτικά, και από 20 έως 35 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 27 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς.  

Παρασκευή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά το απόγευμα και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά κυρίως της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς στα βόρεια, από 19 έως 40 στα κεντρικά, από 20 έως 39 στα δυτικά και από 20 έως 37 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς.  

Related posts

Λευκή πολιορκία στην Αττική – Τα τελευταία στοιχεία

Σάββατο 20/1/24: Λευκή πολιορκία στην Θεσσαλονίκη

Μια ματιά στις επόμενες ώρες 09/01/2024