Κυριακή 14/7/2019: Δελτίο προειδοποίησης ισχυρών φαινομένων (χάρτης)

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα το βράδυ στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με ισχυρές κατιαγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Δείτε ΕΔΩ το χθεσινό δελτίο καιρού.

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

Πιο συγκεκριμένα, από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα απασχολήσουν αρχικά τη δυτική Ελλάδα και τμήματα της δυτικής Μακεδονίας. Προς τα μεσάνυχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Μακεδονία και τα βόρεια και ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, ενώ μέσα στα ξημερώματα ο καιρός στα δυτικότερα θα βελτιωθεί.

Αντίθετα, μέσα στα ξημερώματα αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία και στη συνέχεια στο βόρειο Αιγαίο, τα παράκτια της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (ενδεχομένως όμως και τα ορεινά τμήματα της Ροδόπης) και το νομό Έβρου. Δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Μετά το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από την κεντρική Μακεδονία και δυτικότερα, όμως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα παραμείνουν έως και το βράδυ.

Related posts

Λευκή πολιορκία στην Αττική – Τα τελευταία στοιχεία

Σάββατο 20/1/24: Λευκή πολιορκία στην Θεσσαλονίκη

Μια ματιά στις επόμενες ώρες 09/01/2024