Πρόγνωση καιρού 24-25/2/2020

Volos city and sea gulf aerial view from Pelion mount, Greece

Καλός θα είναι ο καιρός με την έναρξης της νέας εβδομάδας, ενώ παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Δευτέρα 24/2 αναμένονται αραιές νεφώσεις στην βόρεια-βορειοανατολική χώρα και το Αιγαίο οι οποίες θα πυκνώσουν πρόσκαιρα κυρίως στην Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια και το Ιόνιο έως 4-5 μποφορ και από δυτικές διευθύνσεις στο Νότιο Αιγαίο με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 στα κεντρικά και βόρεια , από 6 έως 17 στα δυτικά και νότια, από 6 έως 16 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 14 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

 

Την Τρίτη 25/2 αναμένεται ηλιοφάνεια στα περισσότερα τμήματα.

Από το μεσημέρι και μετά αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο 5-6, στο Βόρειο Αιγαίο 4-5 μποφορ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 στα κεντρικά και βόρεια , από 5 έως 18 στα δυτικά και νότια, από 6 έως 16 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

 

 

 

Related posts

Λευκή πολιορκία στην Αττική – Τα τελευταία στοιχεία

Σάββατο 20/1/24: Λευκή πολιορκία στην Θεσσαλονίκη

Μια ματιά στις επόμενες ώρες 09/01/2024