ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/4 : Σχεδόν καλοκαιρινή η Παρασκευή σε όλη την χώρα. Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, οπου τοπικά σε περιοχές όπως η Λάρισα θα αγγίξει και τους 28 βαθμούς.  ΝΔ άνεμοι στα πελάγη, έως 4 μποφόρ, έως 6 μόνο στο βόρειο Ιόνιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/4: Διατηρείται ο ‘ καλοκαιρινός’ καιρός σε όλη την χώρα, ενώ οι νοτιάδες θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση στο Αιγαίο, φτάνοντας τοπικά τα 6 μποφόρ, για να εξασθενήσουν απο το βράδυ.  Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, φτάνοντας τοπικά και τους 30 βαθμούς σε πεδινές περιοχές των ανατολικών ηπειρωτικών τμημάτων, τους 23-25 στα υπόλοιπα τμήματα. Τις θερμές ώρες της ημέρας, στα ορεινά της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας, θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες, μικρής διάρκειας και έκτασης. Απο τις βραδυνές ώρες επίσης, θα επικρατήσει βαρδάρης στην περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας γύρω στα 5 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ19/4:  Αραιές συννεφιές κατά περιόδους σε όλη την χώρα. Οι άνεμοι στρέφονται σε βοριάδες στο Αιγαίο, ρίχνοντας έτσι την θερμοκρασία κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, με τις μέγιστες να μην ξεπερνούν τους 24-25 βαθμούς. Παράλληλα, κάποιες βροχές θα σημειωθούν μέσα στην ημέρα κατά τόπους στα ηπειρωτικά τμήματα, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο, αυτές θα έχουν σταματήσει προς το βράδυ.

[ad name=”InsidePostBanner”]