Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός, ωστόσο τοπικές βροχές θα παραμείνουν σε ορισμένα τμήματα

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τρίτη 10/3 αναμένονται τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα ανατολικότερα τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά.

Τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 στα κεντρικά και βόρεια , από 8 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 14 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 11 έως 14 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 10 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη 11/3 αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα κεντρικά και νότια.

Τοπικές βροχές θα σημειώνονται στην Κρήτη, και κατά τόπους στην Στερεά και τα νησιά του Νοτίου και Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 στα κεντρικά στα βόρεια, από 7 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 13 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 10 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά-βορειοδυτικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.